Privacy Policy

Content Zorg respecteert de privacy van alle gebruikers van onze website en draagt er zorg voor dat de informatie die we ontvangen, vertrouwelijk wordt behandeld. Daarnaast verwerken wij natuurlijk de persoonsgegevens van onze cliënten. Wij gaan hier zorgvuldig mee om en besteden veel aandacht aan de beveiliging van de persoonsgegevens. Wij treffen de nodige maatregelen met externe partijen, zoals onze ICT beheerder, zodat de persoonsgegevens alleen verwerkt worden voor zover dat nodig is.  Onze medewerkers handelen professioneel en dragen er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Welke gegevens verwerken wij op de website?

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer het aanmeldformulier of contactformulier ingevuld wordt. Met de ontvangst van deze persoonsgegevens kunnen wij contact opnemen voor een eventuele afspraak, dit kan telefonisch of per email zijn. Deze gegevens worden niet opgeslagen op onze website, ze worden rechtstreeks naar een mailadres van de betreffende medewerker gestuurd.

Onze website is bedoeld om informatie te geven over onze dienstverlening en zal niet voor commerciële doeleinden worden ingezet waardoor er geen verdere persoonsgegevens vanuit dit medium verwerkt zullen worden.

Wij hebben een uitgebreid Privacy-regelement die voor een ieder inzichtelijk is.

Vragen?

Bij vragen en/of opmerkingen over de beveiliging van de verzamelde persoonsgegevens, neem dan gerust contact op met ons. Telefoonnummer 0314-820228 of per email: info@contentzorg.nl

Of neem een kijkje op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl om meer informatie te krijgen over dit onderwerp.