Verwijzers

Ben je op zoek naar de juiste begeleiding voor een jongvolwassene die niet adequaat voor zichzelf op kan komen of moeite heeft met het structureren van het dagelijks leven? Dat kan bijvoorbeeld zijn voor een jongere met een (licht) verstandelijke beperking, gedragsstoornis, psychische of psychosociale problemen. De hulpverlening van Content Zorg bestaat uit intensieve begeleiding, het ontwikkelen van vaardigheden, inzicht geven in eigen problematiek en andere vormen van ondersteuning en begeleiding.

Hulpverlening op doordachte wijze

Een persoonlijke benadering en communicatie zonder poespas, dat vinden we belangrijk. Wij werken bewust in een klein team om dit te kunnen nastreven. Met onze werkwijze zetten wij de cliënt op de eerste plaats. Hij of zij moet zich te allen tijde comfortabel bij ons voelen. Gelijkwaardigheid en respect speelt daarin een grote rol.

Zorg in natura of PGB

Je kunt Content Zorg via Zorg in Natura inschakelen. De cliënt kan onze hulpverlening ook zelf inkopen via zijn of haar Persoons Gebonden Budget.

Wil je meer over ons weten? We stellen ons graag aan je voor. Bel of mail voor een afspraak. Lees meer over ons op de pagina Dit is Content Zorg.